Aanbod

Tirol, Oostenrijk

Op zoek naar een hotel, pension, appartementenhuis of B&B in Oostenrijk / Tirol? Regelmatig hebben wij objecten in stille verkoop. Ook zijn er objecten die op de iets langere termijn pas beschikbaar komen en daarom nog niet op de website staan.

Uitgelicht bericht

Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Zeer royaal appartement met 3 à 4 slaapkamers (6-8p.) voor toeristische verhuur en eigen gebruik. Gelegen in een kleinschalig vrijstaand complex op loopafstand van de liften, Zeer zonnig gelegen met blijvend vrij uitzicht. Woonoppervlak ca. 114m2. (excl. Balkon). Prijs: € 640.000,-- incl. garage. Het complex is voorzien van een Solarinstallatie met 10 panelen, gekoppeld aan de CV. Hierdoor is er een zeer laag energieverbruik.

Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Royaal appartement met 2 slaapkamers (4-6p.) voor toeristische verhuur en eigen gebruik. Gelegen in een kleinschalig vrijstaand complex op loopafstand van de liften, Zeer zonnig gelegen met blijvend vrij uitzicht. Woonoppervlak ca. 70m2 . Prijs: € 400.000,-- incl. garage en inrichting. Het complex is voorzien van een Solarinstallatie met 10 panelen, gekoppeld aan de CV. Hierdoor is er een zeer laag energieverbruik.

Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Luxe appartement met penthouse allure, 2 royale slaapkamers voor 4-6 personen, met parkeergarage en berging , gelegen in een kleinschalig appartementenhuis aan de piste. Het hele appartement heeft een open dakconstructie waardoor de dakbalken en houten dakbeschot zichtbaar zijn. Met de authentieke Kachelofen kan men op een energiezuinige manier het hele appartement verwarmen. Woonoppervlak ca. 100m2 Prijs: € 524.000,-

Gerlos, Zillertal Arena

In nieuwstaat verkerend, ruim en comfortabel appartement met parkeergarage. Gelegen in het  “GERLOS MOUNTAIN ESTATE”, recht tegenover de skilift “Dorfbahn” in het centrum van Gerlos. Oppervlakte ca. 70m2  Prijs: € 665.000,--

Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Wonen en werken op toplocatie. Hoogwaardig, in nieuwstaat verkerend, vrijstaand complex op loopafstand van de liften, met 2 luxe appartementen en een zeer royale privéwoning. Een charmante tuin met terrassen en voldoende parkeerruimte met garages completeren het geheel. Zeer zonnig gelegen met blijvend vrij uitzicht. Het perceel is 1025m2. Woonoppervlak ca. 340m2. Prijs op aanvraag.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑