Aanbod

Tirol, Oostenrijk

Op zoek naar een hotel, pension, appartementenhuis of B&B in Oostenrijk / Tirol? Regelmatig hebben wij objecten in stille verkoop. Ook zijn er objecten die op de iets langere termijn pas beschikbaar komen en daarom nog niet op de website staan.

Uitgelicht bericht

Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Wonen en werken op toplocatie. Hoogwaardig, in nieuwstaat verkerend, vrijstaand complex op loopafstand van de liften, met 2 luxe appartementen en een zeer royale privéwoning. Een charmante tuin met terrassen en voldoende parkeerruimte met garages completeren het geheel. Zeer zonnig gelegen met blijvend vrij uitzicht. Het perceel is 1025m2. Woonoppervlak ca. 340m2. Prijs op aanvraag.

Zillertal Arena

Een juweel in het Zillertal. Gerenoveerd, 3* hotel/pension met 37 kamers, stube, restaurant, tuin/terrassen, parking en enorm perceel met uitbreidingsmogelijkheden. Totale oppervlakte perceel: 3.500m2 Prijs: € 1. 200.000, -- Netto

See / Kappl, Paznauntal

In zeer goede staat verkerend royaal Hotel / Pension met 24 kamers, ontbijtruimte/restaurant, kelderbar en mooie sauna. Verder is er een parkeerplaats en privé appartement. Gelegen op 20 minuten van het immense en grensoverschrijdende skigebied Ischgl / Silvretta Arena Perceel 1.165 m2. Prijs: op aanvraag.

Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Vrijstaand, royaal “Gästehaus” met 5 ruime appartementen, ontbijt/verblijfsruimte, sauna, garage en royale parkeerplaats. Zeer zonnig gelegen aan de rand van Berwang met blijvend vrij uitzicht. Centrum en liften op loopafstand. Perceel 915 m2. Vraagprijs op aanvraag. Inclusief complete inventaris.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑