Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Zeer royaal appartement met 3 à 4 slaapkamers (6-8p.) voor toeristische verhuur en eigen gebruik.
Gelegen in een kleinschalig vrijstaand complex op loopafstand van de liften, Zeer zonnig gelegen met blijvend vrij uitzicht.
Woonoppervlak ca. 114m2. (excl. Balkon). Prijs: € 640.000,– incl. garage.
Het complex is voorzien van een Solarinstallatie met 10 panelen, gekoppeld aan de CV. Hierdoor is er een zeer laag energieverbruik.

Ligging:
Het complex, bestaande uit slechts 3 appartementen, heeft een unieke zonnige zuid-ligging met vrij uitzicht naar het oosten, zuiden en westen. Het is gelegen midden in het skigebied “Zugspitzarena”, vóór de Fernpass en is daardoor gemakkelijk en snel bereikbaar. Door de grote hoogte (1342) is het zeer sneeuwzeker.
Berwang heeft een zeer aantrekkelijk en modern skigebied en er zijn verder uitdagende skimogelijkheden in de nabijgelegen plaatsen Ehrwald, Lermoos, Biberwier en natuurlijk de Zugspitze met zijn 3.000m. hoogte.
In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met traditionele bergsporten zoals wandelen, mountainbiken, klimmen, raften, kanoën, paragliden, abseilen etc. Het aantrekkelijke “recreatiezwembad” met tennisbaan is veelal gratis voor gasten.

Objectbeschrijving;
Op de 2e verdieping van het complex is het zeer ruime appartement van 114m2 met een royaal overdekt balkon/dakterras (17m2) met zuid-west ligging.
De unieke open kapconstructie biedt vrij zicht op de houten dakbalken.

Indeling:
Centraal in het appartement gelegen zeer ruime hal (16,5m2),
Half open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur (10m2),
Woonkamer (30m2) met houtkachel en eethoek in een erker. Tevens toegang tot een zeer ruim overdekt balkon/dakterras van 17m2 met zuid/west ligging.
Separaat toilet,
Badkamer (6,5m2) met inloopdouche, bad, luxe wastafelmeubel en 2e toilet.
3 slaapkamers. (resp. 16, 17 en 7m2).
Grote opbergkamer, ook geschikt als 4e slaapkamer (10m2)
In het souterrain is een opslagruimte, CV-ruimte en een was/droogruimte. Tevens is er een skiruimte met schoenendrogers.
Er is verder een eigen garageplaats voor uw auto en voldoende parkeerplaatsen rondom.


Algemeen:
Het appartement is geschikt voor eigen gebruik met toeristische verhuur. Ideaal voor gebruik door meerdere families.
Het complex bezoeken?
Wij kunnen op persoonlijke afspraak met U bezichtigen. Neem hiertoe contact op met:

John Roks

0031 624 337 446

info@johnroks.nl

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:
Kaufnebenkosten / Kosten Koper;
3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting), 1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster), 3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW), 2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer.(notariskosten excl. BTW)
Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.
Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers.
In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.
De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”.
De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑