Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Royaal appartement met 2 slaapkamers (4-6p.) voor toeristische verhuur en eigen gebruik.
Gelegen in een kleinschalig vrijstaand complex op loopafstand van de liften, Zeer zonnig gelegen met blijvend vrij uitzicht.
Woonoppervlak ca. 70m2 . Prijs: € 400.000,– incl. garage en inrichting.
Het complex is voorzien van een Solarinstallatie met 10 panelen, gekoppeld aan de CV. Hierdoor is er een zeer laag energieverbruik.

Ligging:
Het complex, bestaande uit slechts 3 appartementen, heeft een unieke zonnige zuid-ligging met vrij uitzicht naar het oosten, zuiden en westen. Het is gelegen midden in het skigebied “Zugspitzarena”, vóór de Fernpass en is daardoor gemakkelijk en snel bereikbaar. Door de grote hoogte (1342) is het zeer sneeuwzeker.
Berwang heeft een zeer aantrekkelijk en modern skigebied en er zijn verder uitdagende skimogelijkheden in de nabijgelegen plaatsen Ehrwald, Lermoos, Biberwier en natuurlijk de Zugspitze met zijn 3.000m. hoogte.
In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met traditionele bergsporten zoals wandelen, mountainbiken, klimmen, raften, kanoën, paragliden, abseilen etc. Het aantrekkelijke “recreatiezwembad” met tennisbaan is veelal gratis voor gasten.

Objectbeschrijving;
Het appartement van 70m2 is op de 1e verdieping van het complex gelegen en heeft eigen terras op het perceel. Bij het appartement hoort eveneens een eigen garageplaats.

Indeling:
Centraal in het appartement gelegen ruime hal (8,5m2).
Separaat toilet. (3m2)
Gesloten keuken met eethoek, voorzien van alle moderne apparatuur (10m2),
Woonkamer (16m2) met schitterend uitzicht
Badkamer (6,5m2) met inloopdouche, luxe wastafelmeubel en toilet.
2 tweepersoons slaapkamers. (resp. 12 en 14m2).
In het souterrain is een opslagruimte, CV-ruimte en een was/droogruimte. Tevens is er een skiruimte met schoenendrogers.
Er is verder een eigen garageplaats voor uw auto en voldoende parkeerplaatsen rondom.


Algemeen:
Het appartement is geschikt voor eigen gebruik met toeristische verhuur. Ideaal voor gebruik door meerdere families.
Het complex bezoeken?Wij kunnen op persoonlijke afspraak met U bezichtigen. Neem hiertoe contact op met:

John Roks

0031 624 337 446

info@johnroks.nl

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:
Kaufnebenkosten / Kosten Koper;
3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting), 1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster), 3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW), 2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer.(notariskosten excl. BTW)
Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.
Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers.
In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.
De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”.
De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑