Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Luxe appartement met penthouse allure, 2 royale slaapkamers voor 4-6 personen, met parkeergarageen berging , gelegen in een kleinschalig appartementenhuis aan de piste.

Het hele appartement heeft een open dakconstructie waardoor de dakbalken en houten dakbeschot zichtbaar zijn.

Met de authentieke Kachelofen kan men op een energiezuinige manier het hele appartement verwarmen.

Woonoppervlak ca. 100m2

Prijs: € 524.000,-

Ligging:

Het appartement ligt in het bekende dorpje Berwang midden in het wintersportgebied Zugspitzarena. Door de grote hoogteligging (1342m.) is het zeer sneeuwzeker. Het appartement heeft een uitstekende zonligging en een formidabel uitzicht op de omringende bergen en pistes. Vanuit het appartementengebouw kunt U naar en van de verschillende skiliften/pistes skiën.

Omschrijving object;
Het in zeer goede staat verkerende appartement heeft een Penthouse allure en ligt in een klein complex met 6 appartementen en een ruime parkeerkelder.
Het heeft een open kap constructie, waardoor de dakbalken en het houten dakbeschot in het hele appartement zichtbaar zijn.
De comfortabele en luxe Tiroler stijl is in het hele appartement doorgevoerd middels vele mooie stijlelementen en het gebruik van streekgebonden materialen.


Indeling:
• Zeer ruime Hal (15,5m2) met separaat toilet.
• Royale badkamer ( 6,8m2) met ligbad, hoekdouche en wastafel (wasmachine aansluiting is aanwezig, maar er is ook een wasruimte in het souterrain met Miele apparaten).
• Woonkamer (23m2)met originele kachelofen en royaal balkon (zuid-ligging) met zonnescherm en verwarmingslampen (8,4m2).
• Compleet ingerichte luxe keuken met Miele Inbouwapparatuur.(9,5m2),
• Provisiekast/bergkast.
• 2 Slaapkamers van resp.15,4 en 14,1 m2. De master-slaapkamer is eveneens voorzien van een ruim balkon (4.6m x 1.2m). Hier heeft men de ochtendzon.
De beide balkons bieden een fenomenaal uitzicht op Berwang en de omringende bergen. In het souterrain heeft men nog een eigen bergruimte van 1,5 x 4m. en gemeenschappelijke skikelder met eigen compartiment, een houtopslag en een wasruimte.
De parkeergarage is door een brede toegang te bereiken. Hier heeft men een vaste plaats.
Er is een goed functionerende vereniging van eigenaren met voldoende reserves.

Op deze verkoop is de Oostenrijkse Makelaars Wetgeving (Makler Gesetz) van toepassing.

Contactgegevens:
Bergland Immobilien Bergland Immobilien Austria
John Roks
Dorfgasse 16 | Oosterweg 17,
6020 Innsbruck | 6301PX Valkenburg
0043 664 147 5711 | 0031 624 337 446
info@johnroks.at | info@johnroks.nl

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:
Kaufnebenkosten / Kosten Koper;
3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting),
1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster),
3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW),
2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer (Advocaat/notariskosten excl. BTW)
Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.
Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers.
In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.
De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”.
De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑