Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Wonen en werken op toplocatie.

Hoogwaardig, in nieuwstaat verkerend, vrijstaand complex op loopafstand van de liften, met 2 luxe appartementen en een zeer royale privéwoning. Een charmante tuin met terrassen en voldoende parkeerruimte met garages completeren het geheel. Zeer zonnig gelegen met blijvend vrij uitzicht.

Het perceel is 1025m2. Woonoppervlak ca. 340m2

Door de Solarinstallatie van 10 panelen, gekoppeld aan de CV, is er een zeer laag energieverbruik.

Prijs op aanvraag.

Ligging:

Het complex heeft een unieke zonnige zuid-ligging met vrij uitzicht naar het oosten, zuiden en westen. Het is gelegen midden in het skigebied “Zugspitzarena”, vóór de Fernpass en is daardoor gemakkelijk en snel bereikbaar. Door de grote hoogte (1342) is het zeer sneeuwzeker.

Berwang heeft een zeer aantrekkelijk en modern skigebied en er zijn verder uitdagende skimogelijkheden in de nabijgelegen plaatsen Ehrwald, Lermoos, Biberwier en natuurlijk de Zugspitze met zijn 3.000m. hoogte.

In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met traditionele bergsporten zoals wandelen, mountainbiken, klimmen, raften, kanoën, paragliden, abseilen etc. Het aantrekkelijke “recreatiezwembad” met tennisbaan is vaak gratis voor gasten.

Objectbeschrijving;

Op de begane grond is een ruim appartement (ca. 60m2) met een zelfstandige ingang en een eigen terras.  Het bestaat uit een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

Op de 1e verdieping is eveneens een appartement met woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer (60m2)

Op de 2e verdieping is een zeer ruim appartement van ongeveer 130m2 met een zeer royaal balkon/dakterras op het zuiden. Door de open kapconstructie is er vrij zicht op de houten balken. Deze woning bestaat uit: ruime hal, keuken, eetkamer/woonkamer met erker, apart toilet, badkamer met douche, bad en wastafel, 4 slaapkamers. Dit appartement is nu in gebruik als privé woonruimte.

In het souterrain is een opslagruimte voor goederen en inventaris, CV-ruimte en een was/droogruimte. Tevens is er een skiruimte met schoenendrogers.

Er is verder een garage voor 3 auto’s en voldoende parkeerplaatsen rondom.

Algemeen:

Het huis is zeer geschikt voor eigen bewoning met toeristische of permanente verhuur, waarbij de huuropbrengsten de vaste kosten kunnen afdekken.

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:

Kaufnebenkosten / Kosten Koper;

3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting), 1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster), 3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW), 2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer (notariskosten excl. BTW).

Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.

Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers. 

In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.

De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”.

De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑