Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Berwang, Zugspitzarena, Tirol, 1342m.

Vrijstaand, royaal “Gästehaus” met 5 ruime appartementen, ontbijt/verblijfsruimte, sauna, garage en royale parkeerplaats.

Zeer zonnig gelegen aan de rand van Berwang met blijvend vrij uitzicht. Centrum en liften op loopafstand.

Perceel 915 m2. Vraagprijs op aanvraag.

Inclusief complete inventaris.

Ligging:

Het is gelegen aan de rand van Berwang midden in het skigebied “Zugspitzarena”, vóór de Fernpass en is daardoor gemakkelijk en snel bereikbaar. Door de grote hoogte (1342) is het zeer sneeuwzeker.

Een verbinding met Bichlbach (skigebied) bestaat uit een hypermoderne combinatielift bestaande uit gondels en stoeltjeslift.

In 2019 en 2020 zijn, naast de bestaande liften, een nieuwe 10-persoons gondel en een kind veilige 6-persoons stoeltjeslift in gebruik genomen. Einde 2022 zal nog een 10-persoons gondel en een nieuw “middenstation” gebouwd worden inclusief uitbreiding van de piste. Berwang heeft dan een zeer modern skigebied op grote hoogte.

De Zugspitzarena, met 157 km aan pistes, biedt verder uitdagende skimogelijkheden  in de nabijgelegen plaatsen Ehrwald, Lermoos, Biberwier en natuurlijk de Zugspitze met zijn 3.000m. hoogte.

In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met traditionele bergsporten zoals wandelen, mountainbiken, klimmen, raften, kanoën, paragliden, abseilen etc. Het aantrekkelijke “recreatiezwembad” met tennisbaan is vaak gratis voor gasten.

Objectbeschrijving;

Het appartementenhuis is gebouwd in 1981 en regelmatig gerenoveerd. Het is al vele jaren een begrip in Berwang en heeft  een groot aantal vaste klanten.

Het bestaat uit 3 verdiepingen en een souterrain.

In het souterrain is een kleine sauna met apart toilet, diverse bergingen en een werkplaats.

Op de begane grond is een zeer groot appartement van ca. 100m2 dat als eigenaarswoning kan dienen en een gezellige Tiroler  “Stube” met Kachelofen als verblijfsruimte voor de gasten. Ook bevindt zich hier de centrale entree en een skiberging/droogruimte.

Op de verdiepingen zijn 4 royale appartementen (45-85m2) en nog een driepersoonskamer met badkamer. Er is de mogelijkheid nog een 5e appartement te realiseren in de aangrenzende zolderverdieping.

Er is verder een garage en voldoende parkeerplaatsen rondom.

Alle appartementen hebben een balkon of terras met een prachtig uitzicht.

De woning heeft een unieke zonnige zuid-ligging met vrij uitzicht naar het oosten, zuiden en westen. De locatie is zeer rustig aan de rand van Berwang.

 Algemeen:

  • Het appartementencomplex wordt nog steeds volledig geexploiteerd en heeft een groot klantenbestand.
  • De ramen zijn voorzien van dubbel glas en de meeste hebben nieuwe geïsoleerde rolluiken .
  • Het dak is van binnenuit geïsoleerd.
  • Volledige thermische wandisolatie.
  • Elektrische installaties zijn regelmatig vernieuwd.
  • Bouwtechnisch in goede staat.
  • Alle appartementen hebben een aparte keuken, balkon of terras en kamers met bad.
  • Het royale perceel garandeerd voldoende vrijheid.

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:

Kaufnebenkosten / Kosten Koper;

3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting), 1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster), 3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW), 2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer (notariskosten excl. BTW).

Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.

Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers. 

In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.

De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”.

De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien“ te voldoen.         

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑