Ehrwald, Zugspitzarena, Tirol

Charmant, gerenoveerd appartementenhuis met 10 appartementen, verblijfsruimte en een zeer ruime privéwoning. Er is verder een  prachtige tuin/speelweide, dubbele garage en voldoende parkeerplaatsen. Gelegen op toplocatie in Ehrwald. Perceel 1834m2. Vraagprijs: € 2.195.000,– Inclusief inventaris.                                                             

Het appartementenhuis is op loopafstand van het gezellige centrum van Ehrwald, aan de voet van de Zugspitze, gelegen.

Het appartementenhuis is nog vol in bedrijf, heeft een grote vaste klantenkring en beschikt over zeer goede beoordelingen.

Ligging;

Ehrwald staat ook wel bekend als het “Nederlandse” dorp in Tirol, gezien het feit dat er sinds jaar en dag zeer veel Nederlandstalige gasten verblijven.

Alle voorzieningen zijn binnen handbereik zoals winkels, bars, restaurants, tennishal, binnenzwembad, klimhal en niet te vergeten de talloze skiliften.

De skigebieden van de Zugspitze, Wetterstein, Sonnenhang en Ehrwalder- Alm vormen een garantie voor een fantastische wintersport activiteit.

De skigebieden van Lermoos en Biberwier, alsmede Bichlbach/Berwang zijn eveneens binnen weinige auto- minuten bereikbaar en vallen onder dezelfde Topsnowcard.

Ook in het voor en najaar evenals de zomer is het een geliefde vakantieplaats. Een waar wandel- en mountainbike eldorado. De golfbaan met fantastisch uitzicht op de Zugspitze en omringende bergen is op 500m gelegen.

Algemene Omschrijving:

Het gebouw is door de huidige eigenaar in 2010 verworven en sindsdien steeds gerenoveerd. Bij de laatste renovatie in 2020 zijn alle appartementen voorzien van nieuw meubilair en zijn badkamers en keukens vernieuwd. Het verkeert hierdoor in een zeer goede staat, hetgeen het mogelijk maakt de bedrijfsvoering meteen na overname voort te zetten, zonder nieuwe investeringen.

Verdeeld over 3 verdiepingen bevinden zich de 10 appartementen met ca. 36 bedden. (Zonder bijzetbedden of slaapbanken).

Er zijn 5 appartementen voor 4 personen, 2 appartementen voor 3 personen, 2 appartementen voor 2 personen en 1 appartement voor 6 personen. De appartementen 4 + 5 en de appartementen 6 + 7 zijn samen te voegen en beschikken dan over een gemeenschappelijke verblijfsruimte. Ideaal voor grotere gezinnen of groepen.

Allen hebben een fantastisch uitzicht op het omringende berglandschap en de meeste appartementen zijn voorzien van een balkon.

Op de begane grond is een gezellige verblijfsruimte met bar, de skiruimte met schoenendrogers en een royale speelkamer voor de kinderen.

Er zijn voldoende parkeerplaats voor de gasten en een speelweide voor de jongsten. Een mooie tuin om te relaxen of grillen completeert het geheel. 

Verder is er nog een aparte garage voor 3 auto’s.

De ruime privéwoning met 6 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer, keuken, kantoor en eigen buitenruimte staat garant voor een prima wooncomfort.

.

Op deze verkoop is de Oostenrijkse Makelaars Wetgeving (Makler Gesetz) van toepassing.

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:

Kaufnebenkosten / Kosten Koper;

3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting),

1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster),

3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW),

2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer (Advocaat/notariskosten excl. BTW)

Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.

Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers. 

In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.

De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”. De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑