Berwang, Zugspitzarena

Uniek project/gastronomisch object, direct naast de Sonnalmbahn, bestaande uit een restaurant en een luxe 10 persoons appartement met dakterras.                                                                                                        Er zijn ontwikkelingsplannen voor de uitbreiding met maximaal 13 appartementen.

Totale oppervlakte perceel: 2.847m2.                   

 Prijs: € 975.000,–

Ligging: In het centrum van Berwang ligt het object midden in het skigebied “Zugspitzarena”, direct voor de Fernpass en is daardoor gemakkelijk en snel bereikbaar. Door de hoogte (1342) is het zeer sneeuwzeker.

Het object ligt geheel op het zuiden en heeft een ruim terras aan de voorzijde.

Direct links van het complex ligt de Sonnalmlift en tegenover ligt de grote parkeerplaats. Een absolute ski-in/ski-out locatie.

Een verbinding met Bichlbach (skigebied) bestaat uit een Hypermoderne Combi-lift bestaande uit gondels en stoeltjes.

In december 2019 is reeds een nieuwe 10 persoons Gondel geopend en in december 2020 is een kindveilige 6-persoons stoeltjeslift in gebruik genomen. In het winterseizoen 2022 wordt het 2e deel van de Karlift voorzien van een 10-persoons gondellift met een nieuw “middenstation” en uitbreiding van de piste. Berwang heeft dan een state-of-the-art skigebied op grote hoogte.

De dorpen Ehrwald, Lermoos en Biberwier bieden ook veel skimogelijkheden voor alle soorten skiërs. 

In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met traditionele bergsporten zoals wandelen, mountainbiken, klimmen, raften, kanoën, paragliden, abseilen etc. Het aantrekkelijke “recreatiebad” met tennisbaan is vaak gratis voor gasten.

Beschrijving: 

Begane grond: Groot, bijna nieuw specialiteitenrestaurant, (ongeveer 55p.) met volledig uitgeruste gastronomische keuken en diverse opslag- en werkruimtes. Dames en heren toiletgroepen zijn aanwezig.  Ruim terras aan de voorzijde.  Zeer geschikt voor eigen exploitatie of om te verhuren.

Eerste verdieping: Zeer luxe appartement van 200m2 met 4 slaapkamers, 2 speelkamers, 2 badkamers, waarvan 1 met eigen sauna, ruime woonkamer, eetkamer en aparte keuken. Op het dakterras van 200 m2 met optimale zonneligging en fenomenaal uitzicht, is er een buitensauna, een barbecue en ligstoelen. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 10 personen. Ook zeer geschikt voor eigen bewoning.

Uitbreidingsplannen appartementengebouw:

Er zijn verschillende uitbreidingsvarianten:

  1. Er is een goedgekeurd plan (30 oktober 2017) voor een ontwikkeling van twee verdiepingen bovenop het bestaande gebouw. Dit resulteert in 2 extra appartementen voor 6 en 8 personen en een penthouse voor 10 personen.  Na de uitbreiding heeft het huis  4 ruime appartementen voor maximaal 32 personen en een restaurant. Uitgangspunt is dat de nieuwe zeer ruime appartementen een goed rendement opleveren en een bredere doelgroep aanspreken.

Dakconstructie kan worden aangepast aan een typisch Oostenrijks puntdak

  • In deze variant wordt het restaurant opgeheven en omgebouwd tot 2 of 3 appartementen. Er is een uitbreiding van 2 verdiepingen met elk 2 of 3 appartementen en een penthouse op zolder.  Het resultaat is een appartementengebouw met 8 tot 10 appartementen voor 50 personen.
  • De derde variant creëert ook een appartementengebouw zonder restaurant met 8 tot 13 luxe appartementen voor 60 personen.

De nieuwe appartementen bieden een panoramisch uitzicht en een fantastische zonligging. Uiteraard beschikken alle appartementen over een mooi terras of balkon. De ski-in/ski-out locatie staat garant voor een goede bezetting en goede prijzen.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑