Bach/Stockach, Tiroler Lechtal

Nieuwbouwproject met 9 chalets. Elk chalet bestaat uit een privé woning met extra vakantie-appartement.
Aanvang bouw Herfst 2021. Prijzen vanaf € 568.000,–

Gratis wonen in “Naturparkregion Lechtal”?

Royaal wonen in een splinternieuwe, duurzame woning, met de mogelijkheid het inpandige appartement te verhuren aan toeristen. Op deze wijze worden de vaste lasten tot een minimum gereduceerd en is het zelfs mogelijk gratis te wonen.

Bijzondere kenmerken:

  • Woonoppervlak van 150 tot 190m2
  • Perceel oppervlak van 200 – 390m2
  • Per woning 2 Carport plaatsen
  • Aparte bezoekersparkeerplaatsen
  • Verwarming middels lucht warmtepomp
  • Vloerverwarming
  • Massief bouw wijze. Geen houtskeletbouw.
  • Separate bergruimte per woning.
  • Inspraak in indeling.

Perfecte vooruitzichten voor grandioos wonen binnen het bereik van de grenzeloze dimensies van Ski-Arlberg. De directe instap in de Ski-Arlbergliften van Lech en Zürs via Warth en St. Anton is nu probleemloos mogelijk via deze locatie in Stockach.

Slechts 16 autominuten van het verderop gelegen Warth. Dus ideaal voor iedereen die op zijn budget wil letten maar niet wil afzien van de exclusiviteit van een top skigebied zoals Ski-Arlberg met 340 pistenkilometer en ca. 94 liften, het grootste samenhangende skigebied van Oostenrijk.

Uitgebreide project beschrijving op aanvraag beschikbaar.

Mail naar: info@johnroks.nl  of bel: 0031 624 337 446

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑