Klösterle am Arlberg

Zeldzaamheid!

Aan de voet van de wereldberoemde Arlberg gelegen appartement met “Zweitwohnsitz vergunning”. Woonoppervlak ca. 50m2 + panoramabalkon van 9,5m2                                                                                                  Inclusief parkeerplaats, berging en gemeenschappelijke skikelder.

Vraagprijs: € 425.000,–   Aanvaarding: Direct

Ligging:

Het idyllische bergdorpje Klösterle ligt aan de voet van de wereldberoemde Alrberg.

In de winter komt elke wintersport fan volledig aan zijn trekken in het eigen skigebied “Sonnenkopf”.  Skiën, carven, snowboarden, rodelen, wandelen of après-skiën – op de Sonnenkopf is het puur genieten van de winter.

Binnen enkele autominuten kunt u Ski-Arlberg met Lech-Zürs, en Sankt Anton bereiken. Met de gratis skibus, die iedere 30 minuten rijdt, sta je ook binnen een kwartiertje onderaan de Albonabahn in StubenSki Arlberg is het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk

Klösterle biedt ontspanning voor lichaam en geest! Bergwandelen in heldere berglucht met talrijke bewegwijzerde paden. De regio is een waar paradijs voor iedere wandelaar, bergbeklimmer en mountainbiker. 

Omschrijving:

Het volledig gerenoveerde appartement is gelegen in een kleinschalig complex van 6 appartementen.

Het bestaat uit een hal, slaapkamer, badkamer, gesloten keuken met eethoek, woonkamer en berging.

Vanuit de woonkamer komt men op een panorama balkon met schitterend uitzicht op de omringende bergen.

De vloeren zijn voorzien van parket. Er is verder geen inrichting.

In de kelder is een eigen berging en een gemeenschappelijke ski-opslag.

Buiten het complex heeft men een eigen parkeerplaats.

Het unieke aspect van deze woning is het feit dat er een “Zweitwohnsitz” vergunning op zit, waardoor de eigenaren vrij over de woning kunnen beschikken, zonder verhuurverplichting of verplichte eigen bewoning. Men is volledig vrij in de wijze van gebruik.

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten (Kaufnebenkosten):

3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting),

1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster),

3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW),

2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer (Advocaat / notariskosten excl. BTW)

Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.

Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers. 

In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.

De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”.

De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien Austria“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑