Ehrwald, Zugspitzarena, Tirol

Absolute topligging in het centrum en nabij de lift.
Charmant, gerenoveerd appartementenhuis met 5 zeer royale appartementen en 2 extra slaapkamers. Er is verder een prachtige tuin/speelweide en voldoende parkeerplaatsen.
Perceel ca. 1200m2. Inclusief complete inventaris. Zeer goed rendement. Vraagprijs: op aanvraag
Opvallend is de royale opzet. De appartementen zijn 78 tot 150m2 groot en bieden gemakkelijk plaats aan 4 tot 11 personen

Ligging;
Het appartementenhuis is rustig gelegen in het gezellige centrum van Ehrwald, aan de voet van de Zugspitze. De skilift en skischool zijn nagenoeg naast de deur, hetgeen een unieke meerwaarde vormt voor de bedrijfsvoering.
Ehrwald staat ook wel bekend als het “Nederlandse” dorp in Tirol, gezien het feit dat er sinds jaar en dag zeer veel Nederlandse en Belgische gasten verblijven.
Het appartementenhuis is nog vol in bedrijf en beschikt over zeer goede beoordelingen.
Alle voorzieningen zijn binnen handbereik zoals golfbaan, winkels, bars, restaurants, tennishal, binnenzwembad, klimhal en niet te vergeten de talloze skiliften.
De skigebieden van de Zugspitze, Wettersteinbahn, Sonnenhang en Ehrwalder Almbahnen vormen een garantie voor een fantastische wintersport activiteit.
De skigebieden van Lermoos en Biberwier, alsmede Bichlbach/Berwang zijn eveneens binnen weinige auto- minuten bereikbaar en vallen onder dezelfde Topsnowcard.
Ook in het voor en najaar evenals de zomer is het een geliefde vakantieplaats. Een waar wandel- en mountainbike eldorado. De golfbaan met fantastisch uitzicht op de Zugspitze en omringende bergen is op 500m gelegen.
Scholen voor basis en voortgezet onderwijs zijn voorhanden, evenals artsen en apotheek.

Algemene Omschrijving:
Het gebouw is in 2011/2012 volledig gerenoveerd. Het verkeert hierdoor in een zeer goede staat, hetgeen het mogelijk maakt de bedrijfsvoering meteen na overname voort te zetten, zonder nieuwe investeringen.

Verdeeld over 3 verdiepingen bevinden zich de 5 appartementen met ca. 30 bedden. Er zijn 2 appartementen met 2 slaapkamers, 1 appartement met 3 slaapkamers en 1 penthouse met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Verder zijn er nog 2 tweepersoonskamers met badkamer die naar keuze toegedeeld kunnen worden aan een van de appartementen.

Allen hebben een fantastisch uitzicht op het omringende berglandschap.

Er is een ruime eigen parkeerplaats voor de gasten en een speelweide met mooie
tuin en voor de jong en oud.

De zeer ruime privéwoning van 88m2 met eigen privé tuin, staat garant voor een prima wooncomfort. Verder is er nog een aparte Garage en ski-opslag. In het souterrain zijn diverse opslagruimtes, een sauna en kantoor. Het souterrain is eveneens van buitenaf te bereiken.

Bijzonderheden:
• Volledig gerenoveerd
• Gevelisolatie (Vollwärmeschutz)
• Nieuw dak met isolatie.
• Nieuwe kozijnen met 3-voudige beglazing
• Pellet verwarming
• Vloerverwarming in elk appartement met eigen thermostaat.
• 15m2 Solaranlage op het dak.
• 1600 liter boiler
• Nieuwe electrische installatie
• Waterleidingen en rioleringen vernieuwd.
• Zeer goede omzet.
• Zeer grote vaste klantenkring
• Direct rendement zonder verdere investering.
• Geen achterstallig onderhoud.

Opmerking:
De eigenaar heeft ons opdracht gegeven de stille verkoop te coördineren en te begeleiden. Op verzoek van de eigenaar en uit formele overwegingen willen wij potentiële kopers nadrukkelijk verzoeken geen direct contact op te nemen.
Informatieverstrekking en bezichtigingen kunnen uitsluitend via Bergland Immobilien plaatsvinden.

Op deze verkoop is de Oostenrijkse Makelaars Wetgeving (Makler Gesetz) van toepassing.
De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:
Kaufnebenkosten / Kosten Koper;
3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting),
1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster),
3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW),
2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer (Advocaat/notariskosten excl. BTW)
Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.
Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers.
In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.
De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”. De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien Austria“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑