Holzgau, Tiroler Lechtal

Aan de entree van Ski-Arlberg.

Royaal boerenwoonhuis met schuur, tuin en parkeerplaats.

Ideaal als Bed en Breakfast, eigen bewoning of combinatie met appartementen.

Perceel: 496m2. Vraagprijs: € 279.000,–

Ligging:

Het pension is gelegen in het plaatsje Holzgau, ook wel de “Parel van het Lechtal” genoemd. Deze naam verdient Holzgau op basis van de geweldige ligging en het romantische dorpsbeeld met kunstzinnig versierde en beschilderde huizen.

“Naturparkregion Lechtal” is vooral bekend als een sterk 2 seizoenengebied, met in de zomerperiode alles wat een natuurliefhebber en actieve toerist  zich maar kan wensen. Met name (sportieve) familievakanties zijn hier erg in trek. De bekende “Lechwanderweg” en de op 1 na grootste “Hängebrücke” van Europa zorgen voor een vaste toestroom van gasten.

In de winter komen de skiërs vol aan hun trekken, want Holzgau ligt aan het begin van het grandioze skigebied van Lech am Arlberg met 340 pistenkilometer en ca. 94 liften. Warth-Schröcken, sinds 2017 verbonden met Lech-Zurs, ligt op slechts 20 autominuten en vormt het grootste samenhangende skigebied van Oostenrijk.

Holzgau zelf heeft een klein familievriendelijk skigebied, bereikbaar vanuit het centrum ( Gföllberglift) en op 12 autominuten ligt het uitdagendere skigebied van Bach ( Jöchelpitzbahn) met een nieuwe 8p Gondel.

Omschrijving:

Het grote boerenwoonhuis bestaat uit een grote, droge kelder met diverse opslagruimtes en de CV ruimte.

Op de begane grond ( 90m2) bevinden zich de entree met trappenhuis 18m2, een badkamer 5,5m2, opbergruimte 2m2, woonkamer 16m2, keuken 14m2 en nog 2 (slaap)kamers van 15m2

Achter de woning is een grote (hooi)schuur (Tenne), die zowel van binnenuit als van buitenaf bereikbaar is. Deze zou men kunnen ombouwen tot appartementen of kamers.

De eerste verdieping (90m2) is bereikbaar via een mooie royale bordestrap. Hier bevinden zich 5 slaapkamers van 14 a 15m2 en een opbergruimte en separaat toilet. 3 kamers hebben balkon.

De zolderverdieping 65m2, bestaat uit 2 slaapkamers met balkon en een douche met toilet.

Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein en een tuin.

Het complex is royaal van opzet en biedt vele mogelijkheden, zoals Bed & Breakfast, eigen bewoning in combinatie met een 3-tal appartementen of als beleggingspand.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑