Sankt Anton am Arlberg

APPARTEMENT

Zeldzame gelegenheid op uitstekende locatie.

 Appartement van 54m2  voorzien van een terras van ruim 70m2 en parkeerplaats in de parkeergarage.

Op loopafstand van de Rendlbahn, Galzigbahn en het centrum.

Prijs:  Op aanvraag

Locatie:

Het appartement is gelegen in een klein wooncomplex, direct aan de zuidwest rand van Sankt Anton op 1370m. De skiliften en het centrum zijn op loopafstand. (1000m).  

Sankt Anton hoort bij de top vijf skigebieden in de wereld en behoort zeker tot de beste skigebieden van Oostenrijk. St Anton staat gelijk met of overtreft zelfs skigebieden als: Chamonix, Val D’Isere, Verbier, Zermatt, Jackson Hole en Whistler.

Het skigebied van St. Anton is bij velen geliefd om zijn diversiteit, goede pistecondities en sneeuwzekerheid tot in het dal. 97 Moderne liften en gondels en 305 km piste bieden de hoogste standaard als het gaat om comfort en veiligheid en wachttijden bestaan niet. 

Omschrijving:

Het betreft een stijlvol, wooncomplex met 12 appartementen, gebouwd in 2001. Er is een centrale ingang met trappenhuis en lift. Tevens is er een separate opslagplaats voor huisvuil. Parkeren kan men in de parkeergarage onder het complex. Er zijn ook enkele gasten parkeerplaatsen. Het complex wordt gebruikt voor eigen bewoning + toeristische verhuur.

Appartement 1:  Begane grond ligging, met parkeerplaats in de parkeergarage. Via de hal (5,7m2) van het appartement heeft men toegang tot de badkamer, slaapkamer en woonkamer. De badkamer (4,6m2) is voorzien van een ligbad, toilet en wastafelmeubel. De slaapkamer (14m2) is voorzien van inbouwkasten en heeft ook toegang tot het royale terras. De keuken is voorzien van een ruime eilandopstelling met alle apparatuur. Tevens is er een Provisieruimte/wasruimte van 2m2. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer (26m2). Middels een schuifpui heeft men toegang tot het royale terras (70m2) met een zuid-west ligging. Het appartement is voorzien van massief houten vloeren en kunststofkozijnen met 3 laags isolatieglas.

Interesse? Vraag het uitgebreide exposé aan.

De makelaarsovereenkomst komt tot stand door gebruik te maken van onze makelaarsactiviteiten.  De makelaarsprovisie van 3% van de totale aankoopprijs plus 20% omzetbelasting is verschuldigd op het moment van sluiting van het koopcontract en is te voldoen door de koper aan “Bergland Immobilien”.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑