Sankt Anton am Arlberg

PENTHOUSE

Zeldzame gelegenheid op uitstekende locatie.

 1 Penthouse-appartement van 115m2  voorzien van een (dak)terras van ruim 70m2 en parkeerplaats in de parkeergarage.

Op loopafstand van de Rendlbahn, Galzigbahn en het centrum.

Prijs: Op aanvraag

Locatie:

Het Penthouse is gelegen in een klein wooncomplex, direct aan de zuidwest rand van Sankt Anton op 1370m. De skiliften en het centrum zijn op loopafstand. (1000m).  

Sankt Anton hoort bij de top vijf skigebieden in de wereld en behoort zeker tot de beste skigebieden van Oostenrijk. St Anton staat gelijk met of overtreft zelfs skigebieden als: Chamonix, Val D’Isere, Verbier, Zermatt, Jackson Hole en Whistler.

Het skigebied van St. Anton is bij velen geliefd om zijn diversiteit, goede pistecondities en sneeuwzekerheid tot in het dal. 97 Moderne liften en gondels en 305 km piste bieden de hoogste standaard als het gaat om comfort en veiligheid en wachttijden bestaan niet. 

Omschrijving:

Het betreft een stijlvol, wooncomplex met 12 appartementen, gebouwd in 2001. Er is een centrale ingang met trappenhuis en lift. Tevens is er een separate opslagplaats voor huisvuil. Parkeren kan men in de parkeergarage onder het complex. Er zijn ook enkele gasten parkeerplaatsen. Het complex wordt gebruikt voor eigen bewoning + toeristische verhuur.

Penthouse: 115m2. Gelegen op de 3e verdieping, waarbij de grote ramen rondom een panoramisch uitzicht bieden op de magistrale bergwereld van Arlberg.

Centrale ruimte is de grote hal (12,5m2) die toegang biedt tot toilet, slaapkamers en woonkamer.  De woonkamer met open keuken is 46m2 en heeft middels een schuifpui toegang tot het grote terras van 70m2. Het dakterras loopt aan drie zijden rond het appartement en heeft de hele dag bezonning. Het uitzicht is natuurlijk overweldigend. De keuken is voorzien van een U vormige opstelling en is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur.  De eethoek is op maat gemaakt van zeldzame houtsoorten. Er is ook een separate voorraad/wasruimte (2,5m2). Slaapkamer 1 (10m2) is ook toegankelijk via de centrale hal en kan als zodanig dienst doen als aparte gastenkamer. De master bedroom is 24m2 en heeft toegang tot een balkon van 10m2. De badkamer van 15m2 is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. Uniek is het feit dat hier ook een eigen sauna (2,5m2) voorzien is. Vanuit de sauna kan men eveneens op het dakterras komen. Het penthouse is voorzien van kunststof kozijnen met 3 laags isolatieglas, elektrische screens/zonwering, massief houten vloeren en vloerverwarming.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑