Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Ski in / Ski out, op 1350m.

Uniek gelegen horeca object, direct naast de Sonnalmbahn, bestaande uit een restaurant en een luxe 10 persoons appartement met dakterras.

Er is een goedgekeurd bouwplan voor uitbreiding met 3 of 4 appartementen.

Perceel: 2.615m2. Prijs op aanvraag.

Ligging:

Het complex ligt direct aan de piste in het bekende dorpje Berwang midden in het  wintersportgebied Zugspitzarena, voor de Fernpass en is dus goed en snel bereikbaar. Door de grote hoogte (1342) is het zeer sneeuwzeker.

Er is een verbinding met Bichlbach (Schischaukel) middels een hypermoderne combinatielift bestaande uit Gondels en stoeltjeslift. 

Momenteel zijn er stevige ontwikkelingen met betrekking tot de uitbreiding van de liften en het skigebied.   Er zijn inmiddels, naast de bestaande liften,  een nieuwe 10 persoonsgondel en een 6 persoons stoeltjeslift in gebruik genomen. Vervolgens komt er volgend jaar nog een 10 persoonsgondel bij met een nieuw bergrestaurant. Berwang beschikt dan over een hypermodern skigebied op grote hoogte.

In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met de traditionele bergsporten als wandelen, mountainbiken, Climbing, raften, kanoën, paragliden, abseilen etc.

Indeling bestaande bouw:

Begane grond: Groot, nagenoeg nieuw, specialiteiten restaurant ( ca. 55p.) met volledig ingerichte bedrijfskeuken en diverse opslag en werkruimtes. Royaal terras aan de voorzijde.                   Dames en heren toiletgroepen.  Zeer geschikt voor eigen exploitatie of voor verhuur.

Eerste verdieping: Luxe appartement van 150m2 met 4 slaapkamers, speelkamer, gameroom, 2 badkamers, waarvan 1 met eigen sauna, ruime woonkamer, eetkamer en aparte keuken. Op het 200m2 grote dakterras met optimale bezonning en fenomenaal uitzicht, is nog een eigen pool, buitensauna, grill-plaats en ligstoelen . Deze woning is geschikt voor maximaal 10 personen. Ook zeer geschikt als privéwoning.

Nieuwbouwplannen / Uitbreidingsplannen:

Er is een door de gemeente goedgekeurd plan (30 oktober 2017) dat een uitbreiding van 2 verdiepingen boven op het reeds bestaande gebouw omvat. Hierdoor ontstaan er nog 2 appartementen voor 6 en 8 personen, alsmede een penthouse voor 10 personen.

De indeling en ook de vormgeving van de nieuwbouw is nog aan te passen aan de wensen van de nieuwe eigenaar.

De nieuwbouwappartementen hebben een panoramisch uitzicht en een fantastische bezonning. Uiteraard hebben alle appartementen een mooi terras.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑