Bach, Tiroler Lechtal

 Renovatie Object/Beleggingsobject

Zeer ruim, vrijstaand complex bestaande uit 2 geschakelde gebouwen, momenteel in gebruik als groepsaccommodatie, met een capaciteit tot ca. 80 personen, verdeeld over 17 slaapkamers / zalen en meerdere verblijfsruimtes.  Parkeerplaats en garage aanwezig.

Perceel: 1133m2. Vraagprijs in verhuurde staat: € 405.000,–

VERHUURD TOT 31-12-2023

Omgeving:  

Het complex is gelegen in het plaatsje Bach, ook wel de “Parel van het Lechtal” genoemd. Deze naam verdient Bach op basis van de geweldige ligging en het romantische dorpsbeeld met kunstzinnig versierde en beschilderde huizen.

“Naturparkregion Lechtal” is vooral bekend als een sterk 2 seizoenengebied, met in de zomerperiode alles wat een natuurliefhebber en actieve toerist  zich maar kan wensen. Met name (sportieve) familievakanties zijn hier erg in trek.

De bekende 120km lange “Lechweg” van Lech naar Füssen  en de nabijgelegen, op 1 na grootste “Hängebrücke” van Europa, zorgen voor een vaste toestroom van gasten.    

In de winter komen de skiërs, meer dan 100 dagen, vol aan hun trekken. In Bach zelf is sinds 2019 een splinternieuwe 8 persoonsgondel in gebruik naar de Jöchelspitze op 1800m.       

Lechtal meets Ski-Arlberg:

Perfecte vooruitzichten voor een grandioze wintervakantie voor iedereen die niet kan of wil kiezen tussen de gemoedelijkheid van Tirol of de grenzeloze dimensies van Ski-Arlberg. De directe instap in de Ski-Arlbergliften van Lech en Zürs via Warth en St. Anton is nu probleemloos mogelijk via deze accommodatie in Bach.

Tegenover het complex stopt de Ski-bus naar het slechts 20 minuten verderop gelegen Warth. Dus ideaal voor iedereen die op zijn budget wil letten maar niet wil afzien van de exclusiviteit van een top skigebied zoals Ski-Arlberg met 340 pistenkilometer en ca. 94 liften, het grootste samenhangende skigebied van Oostenrijk

Algemeen:

Het complex, dat bestaat uit 2 separate aan elkaar geschakelde gebouwen, dient men te renoveren. Dit biedt de nieuwe eigenaar veel vrijheid in de keuze van accommodatie type. Een mix van Hotel/Pension met familiekamers, appartementen, gewone slaapkamers en lofts is mogelijk. Een Hostel of Jeugdherberg / Groepsaccommodatie, behoort eveneens tot de mogelijkheden. Men kan ook besluiten om 1 huis als privé woning te gaan gebruiken en het 2e huis bedrijfsmatig te exploiteren. Alom, keuze genoeg.

Beschrijving:

Huis I: (Totale capaciteit van Huis I is 13 slaapkamers en 57 bedden.)

  • Centrale entree, 2 verblijfsruimtes, eetzaal, keuken en toiletgroep.
  • 3 Verdiepingen met 13 slaapkamers (57 bedden), allen voorzien van douche en vaste wastafels. De meeste kamers hebben een balkon. Elke verdieping is voorzien van toiletgroepen.

Huis II: (Totale capaciteit van Huis II is 4 slaapkamers en 25 bedden.)

  • Hal, Keuken, Eetkamer, 2 x toilet.
  • 2 Verdiepingen met 4 slaapkamers (25 bedden), allen voorzien van douche en vaste wastafels. Deels voorzien van balkon. Elke etage heeft een toiletgroep.
  • Via een afrit bereikt men de onder Huis II gelegen garage.
  • Beide huizen hebben diverse kelders.
  • De huizen zijn grotendeels voorzien van nieuwe kozijnen en dubbel glas.
  • Beide huizen zijn onderkelderd. 
  • Er zijn verder nog terrassen, tuin en parkeerplaats.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑