Lechtal / Ski-Arlberg

Lechtal meets Ski-Arlberg 

   BACH/STOCKACH, TIROLER LECHTAL 1070m 

Vrijstaande Gasthof met tiroler Stube, ontbijtruimte, bar/restaurant, 17 slaapkamers, een royale privéwoning met 3 slaapkamers en een ruime parkeerplaats met carport.  De ideale B&B.  

Perceel: 1503m2. Vraagprijs: € 795.000,–

Omgeving:  

“Naturparkregion Lechtal” is vooral bekend als een sterk 2 seizoenengebied, met in de zomerperiode alles wat een natuurliefhebber en actieve toerist zich maar kan wensen. Met name (sportieve) familievakanties zijn hier erg in trek.

In de winter komen de skiërs, meer dan 100 dagen, vol aan hun trekken. In Bach zelf is sinds 2019 een splinternieuwe 8 persoonsgondel in gebruik naar de Jöchelspitze op 1800m.       

Lechtal meets Ski-Arlberg:

Direct voor de deur van de Gasthof stopt de Ski-bus naar het slechts 20 minuten verderop gelegen Warth. Dus ideaal voor iedereen die op zijn budget wil letten maar niet wil afzien van de exclusiviteit van een top skigebied zoals Ski-Arlberg met 340 pistenkilometer en ca. 94 liften, het grootste samenhangende skigebied van Oostenrijk

Beschrijving Algemeen:

Op de begane grond is een restaurant met 65 zitplaatsen en een ruime bar waar u zich heerlijk kunt laten verwennen. Men voert voornamelijk een italiaanse keuken, waarbij pizza uit de eigen houtgestookte oven het hoofdbestanddeel vormt. Vanaf het zonnige terras (zuid-westligging) heeft men een schitterend uitzicht op de rondom gelegen Lechtaler Alpen.

De separaat gelegen originele Tiroler Stube met kachelofen nodigt u uit om te ontspannen na een drukke dag en heeft plaats voor ca. 25 personen.

Er is verder een aparte ontbijtzaal / seminarruimte met buffet die plaats biedt aan 50 p.

Er is een professionele Gastro-keuken en er zijn aparte dames en heren toiletten.

De begane grond verdieping is volledig gerenoveerd en verkeert in nieuwstaat.

Een grote geasfalteerde parkeerplaats met royale carport maakt het de (Hotel) gasten erg gemakkelijk.

Op de verdiepingen bevindt zich het logiesgedeelte met 17 kamers (ca 40p.) met etage badkamers. De kamers zijn weliswaar voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas, maar dienen gerenoveerd of omgebouwd te worden tot appartementen.

Op de 1e etage bevindt zich de ruime privé- woning met woonkamer en drie slaapkamers.

Verder is er nog een grote Dachboden, die omgebouwd kan worden tot een moderne “Loft”.

Het logiesgedeelte op de verdiepingen dient men te renoveren. Dit biedt de nieuwe eigenaar veel vrijheid in de keuze van accommodatie. Een mix van familiekamers, appartementen, gewone slaapkamers en lofts is mogelijk. Het betreft uitsluitend een “interne” verbouwing.  Technisch zijn de aansluitingen aanwezig.

Interesse? Vraag het uitgebreide exposé aan.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑