Gries im Sellrain

Hotel / Alpengasthof, Gries Im Sellrain (1.238m.)

Actief gerund 3*** hotel (jaar exploitatie) met 21 kamers, Tiroler Stube, (ontbijt) restaurant, hotelbar, terrassen, speeltuin en parkeerpl.

Een privé appartement met 3 slaapkamers en een personeelsappartement met 2 slaapkamers maken het geheel compleet.

Perceel 1.703m2   Vraagprijs: € 1.095.000,–

Locatie en omgeving:

De Alpengasthof ligt aan de ingang van Gries in de Sellrain en biedt een schitterend uitzicht op de imposante bergen van het Kühtai-Sellraintal.

Het bergbeklimmers dorp Gries in de Sellrain is in de zomer bij uitstek geschikt als startpunt voor hoge alpentochten of gewoon om te wandelen in een natuurlijk Alpenlandschap.

Tegenover het hotel ligt Sonnenberglift. In de tuin van het hotel is de langlaufpiste met nachtverlichting. Gries in de Sellrain dient ook als startpunt voor vele toerski tochten.

Het skigebied Kühtai op 2020m. met toppistes en gegarandeerde sneeuwzekerheid en de hoofdstad Innsbruck liggen op slechts enkele minuten afstand. Het winterseizoen loopt van eind november tot mei.  In de winter vertrekt de gratis skibus vanaf de halte naast het hotel naar de skipistes in Kühtai.

Beschrijving Algemeen:

Het hotel heeft 21 kamers (60 bedden) met badkamer.

De gezellige Tiroler Zirbenstube met kachelofen en het grote zonneterras nodigen u uit om te ontspannen na een drukke dag.

De hotelbar is de hele dag geopend voor hotelgasten.

In het (A la Carte) restaurant met 65 zitplaatsen kunt u zich heerlijk laten verwennen.

Jongere gasten kunnen genieten van een grote speeltuin. Een grote parkeerplaats maakt het gemakkelijk voor gasten om hun auto te parkeren. 

Er is een Privé appartement met  3 slaapkamers en een personeelsappartement met 2 slaapkamers.

In 2017 en 2018 hebben ingrijpende renovaties plaatsgevonden.

Een uitgebreid Exposé met plattegronden is uiteraard beschikbaar.

Ik wil u graag adviseren over alle details en kijk uit naar uw interesse.

Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers. 

In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.

De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien Austria“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑