Biberwier, Zugspitzarena, Tirol

Dit huis is een geregistreerde “Freizeitwohnsitz”.

Ruim vrijstaand Chalet met 6 slaapkamers in Tiroler stijl.  Op loopafstand van de liften. Woonoppervlak: ca. 216 m2, perceel 1.891 m2 met extra bouwkavel. 3 Balkons, Kelder, Carport en parkeerplaatsen.

Vraagprijs: € 740.000,– (Onderhandelingsbasis)

Ligging:

Het Chalet  ligt in het bekende dorpje Biberwier midden in het  wintersportgebied Zugspitzarena, voor de Fernpass en is dus goed en snel bereikbaar. Door de ligging op 1000m hoogte is het zeer sneeuwzeker.

Er is een aantrekkelijk skigebied op de Mariënberg en de Zugspitze ligt binnen handbereik.  De om de hoek gelegen plaatsen Ehrwald en Lermoos bieden daarnaast nog voldoende skimogelijkheden voor elk type skiër.  Biberwier heeft ook een zeer mooie rodelbaan.

In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met de traditionele bergsporten als wandelen, mountainbiken, climbing, raften, paragliden, abseilen etc.

Omschrijving object;

Dit charmante, zeer ruime Chalet, met als bouwjaar 1929, wordt nu gebruikt voor eigen bewoning en voor toeristische verhuur.

Door de officiële erkenning als “Freizeitwohnsitz” hoeven de eigenaren zich geen zorgen te maken omtrent het gebruik als 2e woning.

Door zijn enorme inhoud heeft dit pand veel ontwikkelingsmogelijkheden, zoals het realiseren van een B&B met diverse kamers of studio’s / appartementen.

Er hebben steeds renovatiewerkzaamheden plaatsgevonden. Zo is recent het dak vernieuwd en een moderne gasgestookte CV is aanwezig.

De nostalgische uitstraling en de kolossale tuin met super zonligging zijn zeker grote pluspunten.

Het perceel is zowel van de voor- als van de achterzijde vanaf de openbare weg bereikbaar. Op het achter terrein kan probleemloos een extra woning gebouwd worden. 

Beschrijving:

Het drie verdiepingen tellende chalet heeft op elke verdieping 3 ruime kamers en een centraal trappenhuis. De kelder is van buitenaf bereikbaar en kan prima dienst doen als skiruimte. Door deze indeling zou men ook relatief eenvoudig 3 appartementen kunnen maken.

Begane Grond:

Royale hal met trappenhuis, originele tiroler Stube met Kachelofen en erker,  woonkamer met open haard en toegang tot het terras en tuin, royale leefkeuken met voorraadkamer en een trap naar de achtertuin, berging met CV en een gastentoilet.

1e Verdieping:

Drie royale slaapkamers met elk een eigen balkon met een formidabel uitzicht op de omringende bergen en o.a. de Zugspitze. De badkamer met douche, wastafel en toilet. Het balkon strekt zich uit over de gehele bovenverdieping (aan drie zijden).

 2e Verdieping:

Eveneens drie ruime slaapkamers met balkon, waarvan 1 met eigen badkamer. De 3e badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Er is verder nog een berging voor linnengoed e.d.

Bijzonderheden:

Bouwjaar: 1929

Renovaties: 1998: Installatie van gasverwarming, 2007: Badkamers. 2019: Dak vernieuwd, 2020 Riolering.

Woonoppervlak: ca. 216 m2, 6 Slaapkamers, 3 badkamers

Perceel : ca. 1.891 m2 met bouwkavel

Balkons: 1e verdieping: 1 balkon (aan drie zijden), 2e verdieping: 2 balkons

Terras:  Begane grond voorzijde en westzijde

Verwarming: Centrale Verwarming, Gas.

Parkeerplaatsen: 1 x Carport en 5 overige plaatsen.

Staat van Onderhoud:  Goed

Overig: Geregistreerde Freizeitwohnsitz.

Op deze verkoop is de Oostenrijkse Makelaars Wetgeving van toepassing.

Contactgegevens:

“Bergland Immobilien  Austria”

John Roks,   Oosterweg 17, 6301 PX Valkenburg/Maastricht

Sieglangerufer 101/2, 6020 Innsbruck

0031 624 337 446   info@johnroks.nl

0043 664 147 5711 info@johnroks.at

www.oostenrijkwonen.com

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:

Kaufnebenkosten / Kosten Koper;

  • 3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting),
  • 1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster),
  • 3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW),
  • 2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer (Advocaat/notariskosten excl. BTW)

Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.

Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers.  In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.

De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”. De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien Austria“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑