Biberwier, Zugspitzarena, Tirol

Rustiek, vrijstaand, “Bauernhaus” op een zeer ruim perceel met stallen en extra bouwkavel. Geschikt voor ombouw tot B&B.  

Gelegen in het centrum op loopafstand van de pistes.

Perceel 1543m2, Vraagprijs; € 585.000,–

Ligging:

Het Bauernhaus ligt in het bekende dorpje Biberwier midden in het  wintersportgebied Zugspitzarena, voor de Fernpass en is dus goed en snel bereikbaar. Door de ligging op 1000m hoogte is het zeer sneeuwzeker.

Er is een aantrekkelijk skigebied op de Mariënberg en de Zugspitze ligt binnen handbereik.  

De om de hoek gelegen plaatsen Ehrwald en Lermoos bieden daarnaast nog voldoende skimogelijkheden voor elk type skiër.  Biberwier heeft ook een zeer mooie rodelbaan.

In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met de traditionele bergsporten als wandelen, mountainbiken, climbing, raften, paragliden, abseilen etc.

Omschrijving object;

Een gezellige en charmante boerenwoning met een historie van meer dan 200 jaar. Ooit begonnen als boerderij met inpandige veestal en hooischuur, wordt dit pand nu gebruikt voor eigen bewoning. Door zijn enorme inhoud heeft dit pand veel ontwikkelingsmogelijkheden, zoals het realiseren van een B&B met diverse kamers of studio’s / appartementen.

De laatste vijf jaren is er omvangrijk gerenoveerd en zijn het dak, elektriciteit, waterleiding, vloeren en kozijnen gesaneerd.

Indien men zelf de handen uit de mouwen steekt kan men hier een prachtig bedrijf realiseren en een droom verwezenlijken.

De nostalgische uitstraling en de kolossale tuin met stallen zijn zeker grote pluspunten.

Het gebouw heeft 2 ingangen, waardoor dubbele bewoning of het creëren van appartementen met eigen ingang tot de mogelijkheden behoort.

Het perceel is zowel van de voor- als van de achterzijde vanaf de openbare weg bereikbaar. Op het achterterrein kan probleemloos een extra woning gebouwd worden. 

Al met al een object met veel potentieel.

Indeling:

Begane grond;

Hal, 2 woonkamers, leefkeuken, provisiekamer, slaapkamers, badkamer, toilet, 2 hobbykamers en een gewelfde kelder.

De zeer royale tuin die ook van de achterzijde ontsloten is.  Het is mogelijk om aan de achterzijde nog een woning te bouwen die middels een eigen toegang bereikbaar is.

Eerste verdieping:

Separate ingang, uitgebreide overloop, woonkamer/keuken, 2 slaapkamers, toilet en badkamer. Middels een trap is deze verdieping verbonden met de ondergelegen verdieping.

Naast en achter deze verdieping is de grote hooischuur (Tenne), die nu in gebruik is als garage en hobbyruimte. Ook hier kan men een appartement realiseren.

Tweede verdieping:

Een zeer ruime zolder, die uitgebouwd kan worden tot appartement c.q. slaapkamers.

Achter de woning is een (hout)stal en een voormalige paardenstal.

Bijzonderheden:

Woonoppervlak:      230m2

Grondstuk:                1.543m2

Bouwjaar:                  ca. 1800

Kozijnen:                   Kunststof/dubbel glas

Verwarming:             Olie.  (Gasleiding in de straat)

Parkeren:                  5 auto’s

Op deze verkoop is de  Oostenrijkse Makelaars Wetgeving (Makler Gesetz) van toepassing

Contactgegevens:

“Bergland Immobilien  Austria”

John Roks,   Oosterweg 17, 6301 PX Valkenburg/Maastricht

Sieglangerufer 101/2, 6020 Innsbruck

0031 624 337 446   info@johnroks.nl

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:

Kaufnebenkosten / Kosten Koper;

3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting),

1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster),

3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW),

2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer (Advocaat/notariskosten excl. BTW)

Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.

Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers.  In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.

De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”. De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien Austria“ te voldoen.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑