Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Eindelijk een echte Bed & Breakfast

Vrijstaand, royaal “Bauernhaus” met 5 gastenkamers, gezellige Tiroler Stube , Hooischuur, garage en privé woning.   

Gelegen in het centrum op loopafstand van de pistes.

Perceel 397 m2, Vraagprijs; € 365.000,–

Deze diashow vereist JavaScript.

Ligging:

Het Gästehaus ligt in het bekende dorpje Berwang midden in het  wintersportgebied Zugspitzarena, voor de Fernpass en is dus goed en snel bereikbaar. Door de grote hoogte (1342) is het zeer sneeuwzeker.

Er is een verbinding met Bichlbach (Schischaukel) middels een hypermoderne combinatielift bestaande uit Gondels en stoeltjeslift. 

Momenteel zijn er goede ontwikkelingen met betrekking tot de uitbreiding van het skigebied. Er komen 2 nieuwe 10 persoons gondels en 1 nieuwe 6 persoons stoeltjeslift. De eerste flinke uitbreiding zal voor de winter 2019 al klaar zijn.

    

Omschrijving object;

Een gezellige en charmante boerenwoning met een historie van meer dan 200 jaar. Ooit begonnen als boerderij met inpandige hooischuur, wordt dit pand nu gebruikt als echte bed & breakfast. Kleinschalig, maar met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Het pension is nog gewoon in bedrijf en draait op dit moment voornamelijk op vaste groepen.

Natuurlijk dient er een renovatie plaats te vinden, maar de prijs geeft hier voldoende ruimte voor. Indien men zelf de handen uit de mouwen steekt kan men hier een prachtig bedrijf realiseren en een droom verwezenlijken.

De centrale ligging en nostalgische uitstraling zijn zeker grote pluspunten.

Door de grote inhoud van het pand kan men de fantasie de vrije loop laten en in verschillende fases de zaak aanpakken.

Indeling:

Begane grond;

Centrale ingang voor de pensiongasten. Een oergezellige “Tiroler Stube”, met grote Kamin, die dienst doet als ontbijt- en verblijfsruimte. (20p.) Kantoor, toilet, keuken met provisiekamer, 2 slaapkamers en meerdere opbergruimtes. In de tussenhal is nog een originele spekoven. Tevens is hier de garage en een hobbyruimte.

Naast de woning is een leuke tuin met een zuidwest ligging

Eerste verdieping:

Op de deze verdieping, bereikbaar via een nostalgische houten trap,  bevindt zich het logiesgedeelte met 5 pensionkamers met douche en toilet.

Er is verder nog een eenpersoonskamer die veelal bij een van de andere kamers gebruikt wordt. 

Middels een verbindingsdeur komt men in de inpandige hooischuur, die eveneens achterom bereikbaar is. Deze hooischuur heeft ca. 130m2  verdeeld over 2 verdiepingen. Hier kan men de fantasie zijn loop laten.

Tweede verdieping:

Gezellige privé woonruimte bestaande uit; Hal, toilet, 2 opbergruimtes, keuken met provisieruimte, woonkamer, slaapkamer met badkamer en een kinderkamer. De privéwoning heeft een schitterend uitzicht rondom en een mooi balkon.

In de kelder is de CV en boiler.

Bijzonderheid:

Omdat er, gezien de ouderdom van het pand, geen bouwtekeningen meer voorhanden waren, is het pand is onlangs door een architect opnieuw ingemeten en uitgetekend. Deze plannen zijn ook ingediend bij de gemeente.

Op deze verkoop is de  Oostenrijkse Makelaars Wetgeving (Makler Gesetz) van toepassing.

Contactgegevens:

“Bergland Immobilien  Austria”

John Roks,   Oosterweg 17, 6301 PX Valkenburg/Maastricht

Sieglangerufer 101/2, 6020 Innsbruck

0031 624 337 446   info@johnroks.nl

0043 664 147 5711 info@johnroks.at

www.oostenrijkwonen.com

De koper dient rekening te houden met de volgende kosten:

Kaufnebenkosten / Kosten Koper;

3,5% Grunderwerbssteuer (Overdrachtsbelasting),

1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr (Inschrijving in het Kadaster),

3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer (Makelaarsprovisie excl. BTW),

2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer (Advocaat/notariskosten excl. BTW)

Alle gebruikte gegevens zijn gebaseerd op basis van verstrekte informatie door de opdrachtgever. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen wij derhalve geen aansprakelijkheid nemen met betrekking tot de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Tussenverkoop blijft voorbehouden.

Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na afspraak met een van onze medewerkers.  In verband met onze informatieplicht naar de verkopers kunnen wij uitsluitend informatie verstrekken aan personen of partijen waarvan de volledige adresgegevens bekend zijn.

De makelaarsovereenkomst met ons komt tot stand na schriftelijke overeenstemming of door het gebruik maken van onze makelaarsactiviteiten volgens het Oostenrijkse “Makler Gesetz”. De makelaarsprovisie van 3% excl. BTW over de gehele koopsom, is van toepassing na het tot stand komen van de koopovereenkomst en aan „Bergland Immobilien Austria“ te voldoen..

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑