Leutasch, Olympiaregion Seefeld

Top combinatie van Wonen en werken

Luxe Tiroler Huis met 3 appartementen en mooie eigenaarswoning.

Zeer zonnig gelegen. Perceel: 758m2

Vraagprijs; 869.000,–

Deze diashow vereist JavaScript.

Het huis in de buurtschap Weidach, werd in 1992 in Tiroler stijl gebouwd. Het munt uit door de perfecte indeling en het gebruik van hoogwaardige inrichting. De zonnige en rustige ligging met panoramisch uitzicht op de omringende bergen completeert het geheel.  Er is een mooi aangelegde tuin en er zijn 5 parkeerplaatsen op eigen terrein. Men heeft een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen.       Het complex is geheel voorzien van vloerverwarming

Op de begane grond is de gezellige privé woning bestaande uit woon- eetkamer met erker en een grote Kachelofen. De keuken is nagenoeg nieuw.  Verder zijn er 2 slaapkamers, kantoor, kleedkamer, badkamer met bad en douche en een gastentoilet. De woning heeft toegang tot het terras en de mooie tuin die op het zuidwesten is gelegen. 

Op de eerste verdieping zijn 3 appartementen van 33m2 tot 45m2, die natuurlijk zowel in de zomer als in de winter verhuurd worden.  Elk appartement beschikt over een woonkamer met balkon, 1 slaapkamer en een complete badkamer.

In de kelder zijn verdere ruimtes die geschikt zijn om te verbouwen tot een kleine wellness-ruimte.

Verder zijn er nog een garage en vijf parkeerplaatsen.

Het huis is in uitzonderlijke onderhoudsstaat en de hoogwaardige inrichting geeft een bijzonder cachet.

Kontaktdaten:

Bergland Immobilien

John Roks

0031 624337446

info@johnroks.nl

Kaufnebenkosten:

3,5% Grunderwerbssteuer, 1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr, 3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer, bis zu 2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer

Alle Angaben sind ohne Gewähr und basieren ausschließlich auf Informationen, die uns von unserem Auftraggeber übermittelt wurden. Wir übernehmen keine Gewähr für die Vollständigkeit, Richtigkeit und Aktualität dieser Angaben. Zwischenverkauf bleibt vorbehalten. Grunderwerbsteuer, Kaufvertrags- Notar- und Gerichtskosten sind vom Käufer zu tragen. Wir stehen Ihnen mit weiteren Informationen zum Objekt und zum Eigentümer zur Verfügung. Die Besichtigung kann nach Vereinbarung mit unserem Mitarbeiter/Beauftragten erfolgen. Der Maklervertrag mit uns kommt durch schriftliche Vereinbarung oder durch die Inanspruchnahme unserer Maklertätigkeit zustande. Die Courtage in Höhe von 3% des Gesamtkaufpreises zzgl. 20 % Umsatzsteuer ist bei Vertragsabschluss fällig und vom Käufer an die „Bergland Immobilien“ zu zahlen.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑