Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Uniek horeca object met ontwikkelingsplan direct naast de Sonnalmbahn gelegen.
Goedgekeurde bouwplannen voor uitbreiding aanwezig.
Perceel: 881m2. Vraagprijs; € 575.000,–

Deze diashow vereist JavaScript.


Ligging:
Het Gästehaus ligt in het bekende dorpje Berwang midden in het wintersportgebied Zugspitzarena, voor de Fernpass en is dus goed en snel bereikbaar. Door de grote hoogte (1342) is het zeer sneeuwzeker.
Er is een verbinding met Bichlbach (Schischaukel) middels een hypermoderne combinatielift bestaande uit Gondels en stoeltjeslift.
Momenteel zijn er goede ontwikkelingen met betrekking tot de uitbreiding van het skigebied. De gemeente heeft een aantal liften overgenomen van particuliere instanties. Deze worden nu vervangen door moderne liftinstallaties. Tevens staat er een flinke uitbreiding op stapel, die in 2018 gered zal zijn
De dorpen Ehrwald, Lermoos en Biberwier bieden daarnaast nog voldoende skimogelijkheden voor elk type skiër. Berwang heeft ook een zeer mooie rodelbaan.
In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met de traditionele bergsporten als wandelen, mountainbiken, Climbing, raften, kanoën, paragliden, abseilen etc.
http://www.zugspitzarena.com/nl/regio/plaatsen/berwang

Omschrijving object
Het door de gemeente goedgekeurde plan (30 oktober 2017) omvat een opbouw van 2 verdiepingen boven op het reeds bestaande gebouw. Het is volledig zuid georiënteerd en heeft een ruim terras aan de voorzijde. Na verbouwing heeft het complex 4 royale appartementen voor max. 32 personen en een restaurant.
De interieur indeling van de nieuwbouw is nog aan te passen aan de wensen van de nieuwe eigenaar.
Indeling bestaande bouw:
Begane grond 
Groot, nagenoeg nieuw, specialiteiten restaurant met volledig ingerichte bedrijfskeuken en diverse opslag en werkruimtes. Terras aan de voorzijde. Zeer geschikt voor eigen exploitatie of voor verhuur. http://www.bergfeuer-berwang.at/

Eerste verdieping
Zeer luxe appartement van 150m2 met 3 slaapkamers, fitnessruimte, 2 badkamers, waarvan 1 met eigen sauna, ruime woonkamer, eetkamer en aparte keuken. Deze woning is geschikt voor maximaal 10 personen. Ook zeer geschikt als privéwoning

Indeling nieuwbouw
De nieuwbouw omvat een opbouw van 2 verdiepingen boven op het bestaande gebouw.
Hierdoor ontstaan er 2 appartementen voor 6 en 8 personen, alsmede een penthouse voor 10 personen.
Het geheel wordt uitgevoerd in een karakteristieke houtskeletbouw met typische tiroler stijlelementen. De begroting van deze nieuwbouw gaat uit van 600.000,– tot 650.000,–.
Hier is door eigen inzet uiteraard nog veel op te besparen.
In aansluiting op de reeds bestaande woning is hier eveneens gekozen voor een zeer ruime opzet. Het uitgangspunt is dat deze zeer ruime appartementen een beter rendement opleveren en een bredere doelgroep zullen aanspreken.
De nieuwbouwappartementen hebben een panoramisch uitzicht en een fantastische bezonning. Uiteraard hebben alle appartementen en mooi terras.

3e verdieping
1 appartement van 62m2 met 2 slaapkamers, woonkamer met keuken en ruime badkamer met separaat toilet. Geschikt voor 6 personen.
1 appartement van 82m2 met 3 slaapkamers, woonkamer met keuken en ruime badkamer met separaat toilet. Geschikt voor 8 personen.

4e verdieping
Penthouse appartement van 120m2 met 4 slaapkamers, 2 badkamers met separaat toilet en ruime woonkamer met keuken. Geschikt voor 10 personen.

Bijzonderheden
Uitgebreide plattegronden en details op aanvraag. De bestaande bouw en de aanwezige installaties zijn constructief en technisch geschikt om de uitbreiding op aan te laten sluiten.
Hierdoor ontstaat een relatief gunstige bouwsom. Afhankelijk van eigen inzet zijn grote besparingen mogelijk.
Het is verder mogelijk het object in de huidige staat over te nemen en de uitbreiding op een later tijdstip uit te voeren.

Vul het contactformulier in voor meer informatie. 

Kaufnebenkosten

3,5% Grunderwerbssteuer, 1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr, 3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer, bis zu 2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer

Alle Angaben sind ohne Gewähr und basieren ausschließlich auf Informationen, die uns von unserem Auftraggeber übermittelt wurden. Wir übernehmen keine Gewähr für die Vollständigkeit, Richtigkeit und Aktualität dieser Angaben. Zwischenverkauf bleibt vorbehalten. Grunderwerbsteuer, Kaufvertrags- Notar- und Gerichtskosten sind vom Käufer zu tragen. Wir stehen Ihnen mit weiteren Informationen zum Objekt und zum Eigentümer zur Verfügung. Die Besichtigung kann nach Vereinbarung mit unserem Mitarbeiter/Beauftragten erfolgen. Der Maklervertrag mit uns kommt durch schriftliche Vereinbarung oder durch die Inanspruchnahme unserer Maklertätigkeit zustande. Die Courtage in Höhe von 3% des Gesamtkaufpreises zzgl. 20 % Umsatzsteuer ist bei Vertragsabschluss fällig und vom Käufer an die „Bergland Immobilien Austria“ zu zahlen.

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑