Berwang, Zugspitzarena, Tirol

Vrijstaand geheel gerenoveerd familiehotel met 20 kamers, in het centrum van Berwang op enkele minuten loopafstand van de liften en pistes. Vraagprijs: €1.295.000,– incl. inventaris

Deze diashow vereist JavaScript.

Algemene informatie:
Het perceel is ca. 670m2. Parkeren is mogelijk naast het hotel en in de winter op de Dorfplatz. Er is een mooi buitenterras met een idyllische tuin.

Er zijn 20 gerenoveerde hotelkamers. Om aan de behoefte te voldoen zijn er 8 familiekamers (voor 5 personen) gerealiseerd bestaande uit een ouderslaapkamer, aparte kinderkamer en badkamer.

Alle gastenkamers zijn voorzien van kabel tv, radio, nieuwe ruime badkamer, safe en balkon.

In het gezellige restaurant kunnen de gasten genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet of een heerlijke maaltijd bereid door de hotel kok. Voor een drankje kunnen ze daarna terecht in de gezellige Stube. In de zomer kan er ontbeten worden op het buitenterras.

De Stube, restaurant, hal en receptie zijn geheel vernieuwd,

Het hotel is vol in bedrijf en heeft een prima omzet. Er zijn reeds ruim voldoende boekingen voor het komend seizoen

Omgeving:
Het hotel ligt in het toeristische Berwang midden in het bekende wintersportgebied “Zugspitzarena”. Voor de Fernpass en dus goed en snel bereikbaar. Door de grote hoogte (1342) is het zeer sneeuwzeker.

Er is een verbinding met Bichlbach (Schischaukel) middels een hypermoderne combinatielift bestaande uit Gondels en stoeltjeslift.

De dorpen Ehrwald, Lermoos en Biberwier bieden daarnaast nog voldoende skimogelijkheden voor elk type skiër. Berwang heeft ook een zeer mooie rodelbaan. Voor het seizoen 2018/2019 worden nog 2 nieuwe liften gerealiseerd.

In de zomer is het dorp zeker zo aantrekkelijk met de traditionele bergsporten als wandelen, mountainbiken, climbing, raften, kanoën, paragliden, abseilen etc. Berwang is een zeer sterk 2 seizoenen gebied.

Vul het contactformulier in voor meer informatie. 

Kaufnebenkosten:
3,5% Grunderwerbssteuer, 1,1% Grundbuch Eintragungsgebühr, 3% Maklergebühr zzgl. 20% Umsatzsteuer, bis zu 2 % Kaufvertragsgebühr Notar/Rechtsanwalt zzgl. 20% Umsatzsteuer

Alle Angaben sind ohne Gewähr und basieren ausschließlich auf Informationen, die uns von unserem Auftraggeber übermittelt wurden. Wir übernehmen keine Gewähr für die Vollständigkeit, Richtigkeit und Aktualität dieser Angaben. Zwischenverkauf bleibt vorbehalten. Grunderwerbsteuer, Kaufvertrags- Notar- und Gerichtskosten sind vom Käufer zu tragen. Wir stehen Ihnen mit weiteren Informationen zum Objekt und zum Eigentümer zur Verfügung. Die Besichtigung kann nach Vereinbarung mit unserem Mitarbeiter/Beauftragten erfolgen. Der Maklervertrag mit uns kommt durch schriftliche Vereinbarung oder durch die Inanspruchnahme unserer Maklertätigkeit zustande. Die Courtage in Höhe von 3% des Gesamtkaufpreises zzgl. 20 % Umsatzsteuer ist bei Vertragsabschluss fällig und vom Käufer an die „Bergland Immobilien Austria“ zu zahlen.

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑